lauantai 7. toukokuuta 2011

Treenit nro 7!




Mooi! Tänään pidettiin stunttitreenit (ja ne taitaa tästälähtien ollakin sitten viikonloppuisin, koska jupiterin treenejä tulevat olemaan ma-to). Näissä treeneissä hiottiin jotakin perusjuttuja, esim jalanvaihtolibroja ja -stretsejä, ja ensi treeneissä on sitten luvassa uusia juttuja ;) Otettiin sitten kuvia ulkona kun oli ihana auringonpaiste ja meillä kaikilla samat vaatteet päällä. Treeneissä oli mukana myös Elisan pikkusisko, joka harrastaa mineissä, sekä jupiterin jäsen Milla!
ELISA (nousija) PÄÄPOHJANA ;) hahhah
STAAAAARRWAAAARRSS <3

PS. Treenien jälkeen Nooralla ja Lauralla oli akroleiri, jossa Nooran kädelle sattui flikissä aika pahasti :( Noora kävi sairaalassa ja röntgenissä, ja epäiltiin käden murtuneen, mutta onneksi näin ei ollut! Kädessä on jotain vikaa ( en muista nyt tarkalleen, että mitä), ja Noora ei siis stunttaile nyt vähään aikaan, että käsi saadaan kuntoon :--)

♥: starwars !

4 kommenttia:

  1. saanko kysyä miten valitaan/pääsee nousijaksi ? (:

    VastaaPoista
  2. Kia: Tää on oikeestaan vähän vaikee kysymys vastata. Toiset on ollut nousijoita koko ikänsä, niinkun mä (elisa). Toiset taas valitaan nousijoiksi, jos ei ole pohjana sopivan kokoinen tai taidokas. Samaten voi vaihtua nousijasta pohjaksi, tämäkin riippuen muiden joukkuelaisten koosta, eli jos joukkueessa on paljon isoja pohjia, ei nousijoiden tarvii olla kovin pieniä. Eikä pituus tai paino ratkase mitään, vaan eniten taidot! Jupiterissa on ainakin 2 nousijaa jotka on pidempiä kuin kaikki pohjat! :)

    VastaaPoista
  3. Voisko laittaa lisää kuvii missä on lauran perse noissa shortseissa?

    VastaaPoista
  4. Käy toki muutkin mutta lauralla on kivan löysä ja iso:)

    VastaaPoista