torstai 28. huhtikuuta 2011

treenit nro 6

Tänään päästiin taas treenailemaan vähän yli viikon tauon jälkeen, ja saatin jotain jopa aikaseks! Treeneissä tehtiin vaaka taittoja, jotka jätettiin hautumaan ja testaillaan niitä varmaa taas ens treeneissä. Tehtiin myös basketteja, stunttipätkää ja lopussa pari juttuu...:D Aika ei nyt riitä, että voisin kertoo enemmän treeneistä, mutta tässä vielä pari videoo, ja huomenna/lähipäivinä lisätään vielä 2 videoo, koska LAISKA katri ei jaksanut nyt lisätä niitä...:)



4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Elisa on kehittyny niiin paljon miniajoista että huhhuh!

    VastaaPoista
  2. Tuli mieleen että treenaatte ilmeisesti hippoksella, niin onko kukaan tullu ikinä sanomaan mitään että ette sais olla siellä vai ootteko varannu jonkun nurkan sieltä ? aika tyhmä kysymys mutta mietittii meijän stuntin kanssa että mistä löytyis ilmanen reenipaikka :D ja minä päivinä reenaatte ettei tulla tielle ?

    VastaaPoista
  3. jenni: me treenataan hippoksella, ja sieltä meitä ei ainakaan olla vielä kertaakaan häädetty, vaan me mennään sinne mihin mahdutaan. Siellä nurkassa on yleensä hyvin tilaa, varsinkin viikonloppusin :) Nykyään treenataan joko keskiviikkona tai viikonloppuna, kun ei ole jupiterin treenejä :)

    VastaaPoista
  4. Aaa okei ! Varmaankin me sitten yritetään sinne sunnuntaisin joskus illalla änkee jos olis tilaa :)

    VastaaPoista