torstai 7. huhtikuuta 2011

Treenit nro 4

Heippahei ! tänään oli siis stuntti reenit valitettavasti ilman jattaa kun jatta ei päässyt mutta ihan hyvi me silti pärjättii !:-) Eka tehtiin vähä puokusta ja suorilta tuplia ja nehän pyöri ihan kivasti ja onnistumisiakin tuli ! sit tehtiin vähä vasemmanjalan libroja jotka oli eka vähä ongelmallisia mut saatin neki sit menee ! 

 Tän jälkeen pidettiin pikkune juomatauko ja sit alettiin tekee jalavaihto libbejä ja jalavaihto stretsejä, ne meni kans tosi kivasti heti ku saatiin sellane oikee rytmi ja tekniikka siihen. Sen jälkeen kuvailtiin elisan venyt ja alettiin tehä basketteja, tehtiin siis ilman etistä kun meitä oli tänää vaan 4  ni ei kyl ollu nii korkeita ja hyviä ku vois mutta kyllä ne ihan kivasti kans meni !

 Kuuden aikaan katrin (meijä "valkku " ) piti lähteä omiin harkkoihin ja me jäätii siihen sit vielä n.20 minutiks reenailee , testattiin paria eri jutskaa mut en osaa oikee selittäää niitä... :D:D:D  


ps. noi basket kuvat on iha kauheita ja huono laatusia mut ei ollu parempia ku kaikki muut oli heilahtanu vielä pahemmi !

pps. essi eli siis kuvaaja/spotteri/varamies ei oo meidän stuntissa enään !

elisa tekin "potkun " basketisa ! ja ihan kiva matala... 



ja sit nää videot... ei ollu parhaita versioita noora kameras mistä nyt sain nää:D




5 kommenttia: